Het kopen van een traploper

Een traploper kopen doet men niet heel vaak. Bij De Roode Loper vinden wij het dan ook erg belangrijk om uitgebreid de tijd te nemen voor de klanten. Hieronder wordt de werkwijze beschreven:

Inspiratie

Bezoek onze website, Instagram of Pinterest om te zien wat er allemaal mogelijk is in de wereld van de traplopers. Hier staan vele honderden projecten die De Roode Loper de afgelopen jaren heeft uitgevoerd.

Winkelbezoek

Het kopen van een traploper begint altijd in een van onze showrooms. Hier vindt u de hele collectie op veelal grote stalen. De winkels hebben openingstijden en daarbinnen wordt er vaak op afspraak gewerkt. Op die manier weten wij zeker dat we alle tijd hebben om u te kunnen helpen. Ook vragen wij u dan enkele gegevens van de trap(pen) mee te nemen, zodat we u nog beter kunnen helpen. We kunnen daarmee gelijk ook een prijsindicatie maken aan de hand van wat u mooi vindt.

Gelukkig hoeft u in de showroom niet gelijk een definitieve keuze te maken. U kunt hier een voorselectie maken van de traplopers die u mooi vindt. Als de prijsindicatie in lijn is met de verwachting en u een mooie voorselectie heeft gemaakt, maken we een inmeetafspraak bij u thuis.

Inmeet afspraak

Bij de afspraak nemen we de hele voorselectie mee om deze thuis, in de juiste omgeving en met het juiste licht, te bekijken. Hier wordt pas de definitieve keuze gemaakt. Daarna wordt uw trap door ons ingemeten en worden eventuele bijzonderheden met u besproken.

Offerte

Op basis van het inmeten en uw definitieve keuze ontvangt u een gespecificeerde offerte met de prijs voor de traploper, inclusief, ondertapijt, eventuele traproeden en inmeet- en installatiekosten.

Bestelling en fabricage

Na akkoord op de offerte wordt een aanbetaling gevraagd van 25%. De Roode Loper is een CBW-erkende winkel waardoor de aanbetalingsregeling van het CBW van toepassing is. Hier leest u daar meer over.

Na ontvangst van de aanbetaling wordt uw bestelling geplaatst en wordt de traploper op maat gemaakt. Bij De Roode Loper werken we samen met gerenommeerde leveranciers en fabrikanten om hoogwaardige traplopers te leveren.

Installatie

Zodra uw traploper gereed is, plannen we een installatiedatum in die voor u het beste uitkomt. Onze ervaren stoffeerders zorgen voor een professionele en nauwkeurige installatie van de traploper op uw trap. Ze zorgen ervoor dat de traploper stevig en veilig wordt bevestigd, met oog voor detail en vakmanschap.

Nazorg

Na de installatie nemen we graag de tijd om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw nieuwe traploper. We staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden en bieden indien nodig onderhoudsadvies om ervoor te zorgen dat uw traploper in optimale staat blijft.

Bij De Roode Loper streven we ernaar om het kopen van uw traploper zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. We begeleiden u van begin tot eind en leveren hoogwaardige producten en service die aan uw verwachtingen voldoen. Neem contact met ons op om uw traploperwensen te bespreken en een stap dichter bij het transformeren van uw trap te komen.

Gezien in