Wat kost een traploper?

Bij De Roode Loper begrijpen we dat het een belangrijke vraag is wat de kosten van een traploper zijn. Het antwoord hierop is echter wat uitgebreider. Een traploper is altijd maatwerk, en dus varieert de prijs sterk. Verschillende factoren spelen een rol bij het bepalen van de prijs, zoals het merk en de breedte van de traploper, het type traproeden, het aantal treden van de trap, de aanwezigheid van een bordes en de hoeveelheid draaiende treden.

We kunnen wel een richtlijn geven. In de meeste gevallen liggen de kosten voor een traploper tussen de 2.500 euro en 4.500 euro per trap. Deze prijs is inclusief de traploper zelf, traproeden of spanlatten, ondertapijt en de kosten voor het leggen van de traploper. Voor het grootste deel van onze collectie en standaard trappen geldt deze prijsrange. Echter, bijzondere trappen en speciale traplopers kunnen hogere prijzen hebben.

Bij De Roode Loper bieden we u een uitgebreide selectie van bijzondere traplopers, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw stijl en wensen past. We begrijpen dat de aanschaf van een traploper een investering is, en daarom zorgen we ervoor dat onze prijzen eerlijk en transparant zijn. U krijgt niet alleen een prachtige traploper, maar ook vakmanschap, service en kwaliteit die lang meegaan.

Wij helpen u graag door een prijsindicatie op maat te maken. Klik hier om uw gegevens achter te laten en wij zullen contact met u opnemen met een prijsindicatie voor een traploper op uw trap.

Gezien in